fbpx fbq('track', 'ViewContent'); fbq('track', 'AddToCart'); fbq('track', 'Search');

Hoe krijg ik meer likes op facebook

Facebook-like-buttonHoe krijg ik meer likes & fans op facebook.

 

Ik weet zeker dat je jezelf dat vaak hebt afgevraagd en het is ook goed om je dat te vragen, want het probleem is dat er te veel mensen zijn die op te veel verschillende manieren om meer fans & likes vragen, waarvan velen van hen zijn niet legitiem. Doe een zoekopdracht op Google en je vindt meer dan 2 miljard resultaten! Ja, dat is miljard met een B! Dus wat moet je doen om meer likes & fans te krijgen? Moet ik likes kopen van een of andere site bijvoorbeeld? Nee, een DIKKE NEE! Likes kopen verpest zelfs de pagina. Kopen brengt niets en dat komt omdat je fans niet betrokken worden.

Moet ik dan advertenties plaatsen om meer likes & fans te krijgen?2 smiley-girls - small
Dat zou wel een goede manier kunnen zijn, maar dan heb je wel een flink advertentiebudget nodig. Als je geen of weinig budget hebt om consequent gedurende een langere periode facebookadvertenties te plaatsen dan ga je geen goede resultaten zien.

Wat ik zou aanbevelen om meer likes & fans voor je Facebook-pagina te krijgen?
Plaats berichten die mensen inspireren om te delen! Mensen delen graag inhoud als het voor hun van waarde is. En wanneer vrienden van je fans diezelfde inhoud zien, zullen zij dit op hun beurt ook weer gaan delen of zelfs “liken”. Het is een win-win situatie. Je huidige fans delen je inhoud en je nieuwe fans “liken” die graag, juist vanwege dit feit!

Meer likes & fans op facebook krijgen?……..creëer inhoud die prikkelt!
Sexy-tractorIs deze blog inspirerend voor jou?……dan is dat zeker ook vast ook voor je vrienden!

Leave a Comment